VAGTERLEJDER

VAGTERLEJDER

Den høje pris på undervisning behøver ikke at stå i vejen for en god uddannelse. Army National Guard yder økonomisk bistand til studerende, der ønsker at gå på college og melde sig til garden, med to store stipendier til fuldtidsstuderende: Dedicated Army National Guard (DEDNG) stipendium og Guaranteed Reserve Forces Duty (GRFD) kontrakten.

For at modtage et af disse stipendier skal du være involveret i Simultaneous Membership Program (SMP) med en National Guard-enhed, mens du er i skole, og have et acceptbrev fra en lokal Guard-enhed om, at de vil acceptere dig i en SMP-status. Efter endt uddannelse påbegynder kadetter en ny kontrakt om militærtjenesteforpligtelse (MSO) og tjener otte år i vagten, som inkluderer træning.

DEDIKERET HÆRENS NATIONALGARD (DEDNG) stipendium
DEDNG-stipendiet er tilgængeligt i op til fire år, men tillader ikke samtidig brug med Chapter 1606/MGIB-SR eller Chapter 1607/REAP GI Bills.

Modtagere modtager fuld undervisning eller fuldt værelse og forplejning (fast sats på $10.000 om året), plus op til $1.200 for bøger, og får udbetalt et månedligt stipendium på $420 i 10 måneder hvert år. Ud over en månedlig godtgørelse kan de også modtage en sergents øvelsesløn, cirka 319 USD om måneden, når de deltager i SMP.

GARANTERET RESERVE STYRKER TJÆND (GRFD) STIPEND
GRFD-stipendiet er hovedsageligt for studerende, der går ind i deres juniorår på college. GRFD-stipendier er tilgængelige i op til to år og tillader samtidig brug med Chapter 1606/MGIB-SR eller Chapter 1607/REAP GI Bills.

GRFD-modtagere (dedikerede eller ej) kan vælge enten fuld undervisning og gebyrer eller værelse og forplejning (fast pris på $10.000 pr. år) og modtage $1.200 for bøger. De får en ROTC-godtgørelse i 10 måneder af året til $420 pr. måned. Som medlem af Vagten får de også boreløn.

Hvis den studerende er berettiget til Chapter 1606 Montgomery GI Bill (MGIB), kan den studerende kvalificere sig til yderligere $350 per måned MGIB SMP kicker.

MINUTEMAND (MM) STIPEND
Minuteman-stipendier kan enten være toårige GRFD-stipendier eller DEDNG-GRFD-stipendier, der dækker op til fire år. De garanterer, at kadetter, der udnævnes som hærofficerer, vil tjene i vagten. Et Minuteman-stipendium kræver et nomineringsbrev som en del af stipendiepakken og tilbyder enten fuld undervisning og obligatoriske gebyrer eller en fast pris for værelse og kost på $10.000 om året, der dækker op til fire år (eller otte semestre) med fordele. Minuteman Scholarship-modtagere modtager også et årligt bogtillæg på $1.200 og et månedligt stipendium på $420 i 10 måneder af det akademiske år. Minuteman Scholarship Cadets skal deltage i SMP, mens de går på college, så de vil også modtage løn for at deltage i en øvelse en weekend om måneden og en to-ugers årlig træning i en lokal vagt enhed. Til gengæld for disse stipendiefordele vil en Minuteman-kadet tjene som betjent i vagten i en borestatus i otte år efter eksamen.

Minuteman Scholarship Cadets kan nomineres fra enhver statsadjudant general (TAG) eller enhver civil bistand til sekretæren for hæren (CASA) i længder på to år, op til fire år, til et stipendium. Disse stipendier er begrænset hvert år, og ansøgninger kræver et nomineringsnotat med en håndskrevet underskrift fra nomineringskilden. For mere specifik information og for at lære, hvordan du ansøger, følg dette link: https://www.cadetcommand.army.mil/arng.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

LEVERANDØRHJÆLP

LEVERANDØRHJÆLP Oversigt Hærens Credentialing Assistance (CA)-program giver soldater finansiering til mere end 1.500 legitimationsoplysninger. Have en aktiv ArmyIgnitED-konto…
Read More

UDDANNELSESSTØTTEPROGRAMMER

UDDANNELSESSTØTTEPROGRAMMER Forsvarsministeriet, hæren, veterananliggender, arbejdskraft og uddannelse tilbyder uddannelsesrådgivningsprogrammer for at hjælpe dig med at bestemme din akademiske…
Read More

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE Uddannelsesrådgivningstjenester er tilgængelige for ARNG-soldater ved at kontakte dit statslige uddannelseskontor. Uddannelsesrådgivningstjenester er også tilgængelige…