UDDANNELSESSTØTTEPROGRAMMER

UDDANNELSESSTØTTEPROGRAMMER

Forsvarsministeriet, hæren, veterananliggender, arbejdskraft og uddannelse tilbyder uddannelsesrådgivningsprogrammer for at hjælpe dig med at bestemme din akademiske fremtid. Der er også flere ikke-statslige programmer designet til at hjælpe dig med at få succes med dine uddannelsesbestræbelser. Nogle af disse programmer er beskrevet nedenfor.

Værktøjer til at hjælpe med at træffe dine uddannelsesbeslutninger

Værktøjer til at hjælpe, mens du er i skole

Yderligere værktøjer og programmer

Værktøjer til at hjælpe med at træffe dine uddannelsesbeslutninger

Joint Services Transcript (JST)
JST er et akademisk accepteret dokument godkendt af American Council on Education (ACE) for at validere tjenestemedlemmers militære erhvervserfaring og træning sammen med de tilsvarende ACE-kollegiums kreditanbefalinger.

MilGears
MilGears er et beslutningsstøtteværktøj, der kan hjælpe dig med at undersøge muligheder, før du vælger legitimationsoplysninger og/eller grader ved at udfylde en interesseopgørelse. Værktøjet vil analysere dit input til interesseopgørelsen, give dig relaterede civile erhverv, du kan være interesseret i, og vise de relaterede legitimationsoplysninger og/eller akademiske grader, der understøtter dine karrierevalg. Hvis du finder et erhverv og en legitimation, du er interesseret i, har du mulighed for at downloade og gemme en oversigtsside over disse valg, som du kan beholde som reference.

TA BESTEMME
TA DECIDE er et onlineværktøj til at understøtte beslutningstagning, når det kommer til at vælge skoler, vælge det rigtige program at tilmelde sig og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med unikke personlige mål.

Karrieresti BESLUT
Career Path DECIDE er et beslutningsstøtteværktøj til at hjælpe servicemedlemmer og veteraner med at identificere, forberede sig på og blive stadig mere kvalificerede til beskæftigelse, efterhånden som de skifter militærtjeneste til den civile arbejdsstyrke.

College Navigator
College Navigator er et interaktivt websted, der giver dig mulighed for at udforske og sammenligne funktioner i forskellige institutioner, herunder programmer og hovedfag, gradsniveauer, institutionstype og optagelsesovervejelser, lokalisere skoleplaceringer med et interaktivt kort og eksportere søgeresultater til et regnearksfilformat .

College scorekort
College Scorecard er en webside fra det amerikanske undervisningsministerium, der er designet til at hjælpe potentielle studerende med at bestemme, hvilken skole de skal gå på.

CollegeRecon
CollegeRecon er et gratis virtuelt værktøj, der forbinder nuværende eller tidligere militærpersonale og deres familier med over 3.000 non-profit colleges og universiteter over hele landet.

Værktøj til sammenligning af GI-regninger
U.S. Department of Veterans Affairs’ GI Bill Comparison Tool gør det muligt for brugere at beregne fordele og forske i godkendte studieprogrammer.

Kuder rejse
Kuder DANTES College og Career Planning Counseling Services System er en one-stop-shop for servicemedlemmer, når de planlægger, forbereder og går over til civil beskæftigelse.

Koalition for College
Coalition for College tilbyder gebyrfritagelser for veteraner og dem, der i øjeblikket tjener, der gør det muligt for kvalificerede studerende at ansøge om de fleste medlemsskoler uden at betale nogen ansøgningsgebyrer.

Occupational Outlook Håndbog
OOH er en karriereressource, der tilbyder information om de hundredvis af erhverv, der giver det overvældende flertal af job i USA.

O*NET Online
O*NET Online-databasen danner grundlaget for vores karriereudforskningsværktøjer, et sæt værdifulde vurderingsinstrumenter for arbejdere og studerende, der ønsker at finde eller skifte karriere.

HERC og DegreeQuest
HERC og DegreeQuest tilbyder gratis vejledning og støtte til alle National Guard Soldiers og deres ægtefæller og afhængige børn i college-alderen. HERC giver gratis adgang til deres websted for studerendes support, SOCRATES (Students Online Connections, Resources & Academics to Enhance Success). Ressourcer på SOCRATES kan hjælpe dig med at optjene universitetskredit ved eksamen (CLEP/DSST), forberede dig til optagelsesprøver (ACT, SAT, GRE, GMAT), forberede dig til certificerings- eller licenseksamener og mere.

Mit næste træk
My Next Moves ekstraordinære værktøjer inkluderer en hurtig søgefunktion, MOS-relaterede karrierer (via O*NET Interest Profiler) og muligheden for at oprette forbindelse til Bureau of Labor Statistics og O*NET Online. Du kan også udskrive eller e-maile dine resultater.

Værktøjer til at hjælpe, mens du er i skole

Hærens e-læring
Army e-Learning giver alle aktivt tjenende medlemmer af ARNG, såvel som Department of the Army civile medarbejdere, adgang til over 5.000 kurser i informationsteknologi, forretningsfærdigheder og interpersonelle færdigheder fra ethvert sted, døgnet rundt (24/7).

Khan Academy
Khan Academy er en nonprofitorganisation med det mål at ændre uddannelse til det bedre ved at tilbyde en gratis uddannelse i verdensklasse til alle hvor som helst. Gratis.

OASC og CPST
Online Academic Skills Course (OASC) og College Placement Skills Training (CPST) er tilgængelige for servicemedlemmer, DoD-civile og familiemedlemmer for at hjælpe med at forberede sig til college, opbygge akademiske færdigheder og forberede sig til eksamener såsom CLEP eller DSST.

Federal Academic Alliance
U.S. Office of Personnel Management samarbejdede med adskillige colleges og universiteter for at give den føderale arbejdsstyrke (inklusive militært personel) yderligere læringsmuligheder ved at arrangere reducerede undervisningssatser.

mellem studerende, professorer og undervisningsassistenter. MOOC’er kan især være nyttige, når du forbereder dig til CLEP- og DSST-eksamener.

Modern States Education Alliance
Gennem MSEA kan soldater optjene college-kredit ved at tage gratis online college forberedelseskurser og en tilsvarende CLEP-eksamen uden omkostninger på et nærliggende National Test Center (NTC).

Tutor.com
Tutor.com er et onlineværktøj, der giver lektier og studiehjælp fra en professionel vejleder, når som helst du har brug for det. Det er GRATIS for aktiv tjeneste eller indsættelse af nationalgardesoldater. Ekspertvejledere er online 24/7 og er tilgængelige for at hjælpe i mere end 16 emner, herunder prøveforberedelse, korrekturlæsning, matematik, naturvidenskab, engelsk og samfundsfag.

overgangsproces.

Skolens finansieringsplan
College Financing Plan er et værktøj, der hjælper potentielle studerende med at forstå de samlede omkostninger ved deltagelse. Webstedet tager højde for undervisning, gebyrer, boliger, måltider, bøger og forsyninger, transport, andre uddannelsesomkostninger, legater og stipendier, muligheder for arbejde og studier, studielån, militæruddannelsesfordele og andre potentielle faktorer.

Registreret læreplads og praktik på arbejdspladsen
Arbejdsgiver-sponsoreret registreret lærlingeuddannelse (RA) og on-the-job træningsprogrammer giver en unik mulighed for at tjene fuldtidsløn, indsamle GI Bill-fordele og opnå en nationalt anerkendt legitimation i over 1.300 officielt anerkendte erhverv. Nøgle RA-industrier omfatter rumfart, bioteknologi, byggeri, energi, geospatial, sundhedspleje, informations- og kommunikationsteknologi, avanceret fremstilling samt transport og logistik.

 

For mere information, kontakt dit statslige uddannelseskontor. Du kan også kontakte Army National Guard Education Support Center, 0800-1700 EST, på 1-866-ARNGEDU (276-4338) eller via e-mail.

GI Bill® er et registreret varemærke tilhørende U.S. Department of Veterans Affairs (VA). Mere information om uddannelsesfordele, der tilbydes af VA, er tilgængelig på den officielle amerikanske regerings hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE Uddannelsesrådgivningstjenester er tilgængelige for ARNG-soldater ved at kontakte dit statslige uddannelseskontor. Uddannelsesrådgivningstjenester er også tilgængelige…
Read More

VAGTERLEJDER

VAGTERLEJDER Den høje pris på undervisning behøver ikke at stå i vejen for en god uddannelse. Army National…
Read More

LEVERANDØRHJÆLP

LEVERANDØRHJÆLP Oversigt Hærens Credentialing Assistance (CA)-program giver soldater finansiering til mere end 1.500 legitimationsoplysninger. Have en aktiv ArmyIgnitED-konto…