Sådan får du standardbesøgsvisum og tilbringer jul i Storbritannien 2022

Sådan får du standardbesøgsvisum og tilbringer jul i Storbritannien 2022

Værtslandet
DET FORENEDE KONGERIGE

Deadline:
NÅR SOM HELST

Målgruppe
INTERNATIONALE ANSØGERE

Programoversigt
Hvert år i december stiger antallet af ansøgninger om et britisk standardbesøgsvisum, efterhånden som familier ønsker at genforenes og tilbringe den festlige juleperiode sammen i Storbritannien. Hvis du ønsker at tilbringe jul i Storbritannien med din familie, anbefales det, at du i god tid indsender en ansøgning om et standardbesøgsvisum til UK Visas and Immigration-afdelingen på hjemmekontoret for at undgå skuffelse. Visumbehandlingstiderne på denne tid af året kan være ekstremt lange på grund af det store efterslæb af ansøgninger. Det er bydende nødvendigt, at du indsender en velforberedt ansøgning, for hvis din ansøgning afvises, vil den ikke give en lovbestemt klageadgang.

For at få dig godt forberedt, har vi udarbejdet denne artikel, så du står guidet. Læs det venligst til slutningen.

Hvad er standard besøgsvisum?
Standard Besøgsvisum giver ansøgere mulighed for at rejse ind i Storbritannien til fritids- eller forretningsformål eller enhver anden aktivitet, så længe det er inden for de tilladte aktiviteter. Standard besøgsvisum har erstattet alle de tidligere kategorier af besøg, såsom familiebesøgsvisum, generelt besøgsvisum og børnebesøgsvisum. Alle ansøgninger skal nu ske i henhold til reglerne for standardbesøgsvisum.

Du bør overveje denne ansøgning, hvis det er din hensigt at besøge Storbritannien i en kort periode af en bestemt grund, såsom at tilbringe jul med familien. Hvis din ansøgning om et standardbesøgsvisum bevilges, får du et visum i 6 måneder. Bemærk også, at det i nogle tilfælde er muligt at ansøge om et besøgsvisum med flere indrejser, som vil give dig et visum for enten 2, 5 eller 10 år. I den forbindelse kan ofte besøge Storbritannien, så længe intet enkelt besøg overstiger 6 måneder.

Krav til et standard besøgsvisum?
Som visumansøger skal du kunne vise, at du er en ægte besøgende. Du skal også vise en klar intention om at vende tilbage til dit hjemland. Indenrigsministeriet vil vurdere din troværdighed og intention om at besøge Storbritannien. Derfor skal du indsende en let at følge og gennemsigtig ansøgning, der forklarer, hvorfor du ønsker at besøge Storbritannien, og hvilke aktiviteter du vil deltage i.

For at opfylde kravene til UK Standard Visitor Visa:
Ansøgere skal være mindst 18 år.
Ansøgere skal planlægge at besøge Storbritannien i højst 6 måneder og forlade i slutningen af denne periode; og
Ansøgere skal kunne vise, at du har penge nok til at støtte dit ophold i Storbritannien og være i stand til at rumme dig selv.

Vores advokater og advokater har en gennemprøvet metode til at indsende vellykkede UK Standard Visitor Visa-ansøgninger til UKVI og er stolte af vores meget høje succesrate med britiske visumansøgninger.

Hvad du kan og ikke må på UK Standard Visitor Visa
Lad os antage, at din visumansøgning er vellykket, og at du nu er indstillet til Storbritannien. Det er vigtigt, at du er opmærksom på dine begrænsninger som besøgende i Storbritannien på Standard Visitor-visum. Hvis du får tildelt et standardbesøgsvisum, kan du deltage i alle aktiviteter, der er anført under reglerne for besøgsvisum, men det er vigtigt, at aktiviteten er direkte forbundet med årsagen til besøget, der er angivet i ansøgningen om indrejsetilladelse.

De vigtigste begrænsninger er, at
Du kan ikke deltage i noget betalt eller ulønnet arbejde eller blive i Storbritannien i mere end 6 måneder. Du kan ikke få adgang til offentlige midler eller andre ydelser, og du kan ikke ansøge om at blive gift.
Du kan ikke skifte til et andet visum fra Storbritannien. Enhver visumændring kræver, at du forlader Storbritannien og indgiver ansøgningen fra dit hjemland.
Når alt er sagt og gjort, skal du være opmærksom på, at forberedelse er nøglen til en vellykket Standard Visitor-visumansøgning. Hvor du kommer til kort med hensyn til ansøgningsprocessen, anbefales det, at du finder erfarne visumadvokater til at guide dig gennem de komplekse immigrationsregler og -krav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

LEVERANDØRHJÆLP

LEVERANDØRHJÆLP Oversigt Hærens Credentialing Assistance (CA)-program giver soldater finansiering til mere end 1.500 legitimationsoplysninger. Have en aktiv ArmyIgnitED-konto…