Hvordan man bedst starter og styrer livet i Canada som international studerende

Hvordan man bedst starter og styrer livet i Canada som international studerende

Værtslandet
AUSTRALIEN

Deadline:
VARIERER

Målgruppe
INTERNATIONALE ANSØGERE

Programoversigt
På denne tid af året er du sandsynligvis allerede blevet godkendt til en studieplads på et canadisk universitet, eller måske mangler du endnu at finde den rigtige institution og ansøge om at studere i Canada. Uanset hvad, hjælper denne artikel dig med at blive bedre forberedt til at begynde et nyt liv i Canada som international studerende. Det er vigtigt, at du kender dine rettigheder og begrænsninger, så du holder dig på den gode side af loven, mens du forfølger din karriere eller studier.

Sådan får du en canadisk studietilladelse
Det første, du skal bruge, er en studietilladelse, der giver dig mulighed for at rejse til Canada og blive der i en del af eller hele varigheden af dit studie. Studietilladelsen ansøges på det canadiske konsulatkontor i dit hjemland.

Krav til studietilladelsen omfatter bevis for, at en anerkendt canadisk institution har accepteret din ansøgning om studier i Canada. Det konsulære kontor kunne også kræve en lokal politigodkendelse, sygesikring, bevis for midler i en canadisk bank, blandt andre krav. Kontakt venligst dine lokale canadiske ambassadekontorer for de nøjagtige krav til din sag, da disse varierer fra land til land. Du kan også få brug for et garanteret investeringsbevis (GIC) hos en canadisk finansiel institution. Banker som Scotiabank sælger GIC’er til fordelagtige vilkår: Til gengæld for din investering vil du modtage månedlige udbetalinger under varigheden af dit ophold i Canada, mens du studerer.

Et andet krav for studietilladelse er dokumentation for finansiering. Dette er generelt et bevis på, at du vil være i stand til at betale for din universitetsundervisning, og det kan være et garantibrev fra den person/institution, der betaler dine gebyrer, eller et eller andet stipendium.

Ankommer til Canada og kommer i gang
Forudsat at du har opfyldt alle kravene og nu befinder dig i Canada, vil du gerne finde den nemmeste og problemfri måde at starte et nyt liv i Canada på. Campuslifestyle.org har skrevet omfattende artikler om livets mangfoldige og kulturelt tolerante karakter i Canada. Du vil bestemt ikke føle dig fortabt, da Canada er hjemsted for forskellige mennesker med forskellige kulturelle baggrunde og præferencer. Lad os opsummere de få felter, du skal sætte kryds ved, når du ankommer til Canada som international studerende.

Sådan finder du bolig i Canada
Ved ankomsten skal du først sikre dig bolig. De fleste universiteter i Canada tilbyder deres internationale studerende noget kost, så hvis du bliver tilbudt en, er din første udfordring allerede løst, når du lander i lufthavnen. Hvis dit universitet ikke har noget sådant tilbud, bedes du kontakte kollegiets studenterkontor om, hvor du kan få pålidelig og anstændig indkvartering nær dit campus. De burde være mere end klar til at hjælpe.

Sådan åbner du en bankkonto i Canada
Når dit boligproblem er løst, er den næste bekymring, hvordan du vil handle og foretage køb nu, hvor du er i et nyt land. At åbne en bankkonto vil også hjælpe dig med at modtage penge fra dit hjemland og andre aspekter af dit ophold i et nyt land. Banker i Canada åbner nemt din konto, hvis du oplyser din studietilladelse, personligt ID og andre relevante krav. Bankkontoåbning bør være en enkelt dag ting, hvis alt er på plads.

Søg efter stipendier og stipendier
Som international studerende i Canada bliver du konstant nødt til at søge efter, hvordan du kan gøre dit studie og leveomkostninger mere overkommelige. Du skal altid tjekke med dit universitets studenterkontor for tilgængelige stipendier. Du skal muligvis også tjekke online ressourcer for eventuelle kommende eller eksisterende opkald til stipendier, og tjekke også for at se, om du er berettiget til dem. Dette skal være en løbende øvelse, indtil du lander et stipendium, der kan reducere dine gebyrer betydeligt.

Bemærk også, at Campuslifestyle.org udgiver et bredt udvalg af stipendiemuligheder for en række forskellige territorier, herunder Canada, så du bliver også nødt til konstant at tjekke vores stipendier-sektion for relevante muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like