HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE

Uddannelsesrådgivningstjenester er tilgængelige for ARNG-soldater ved at kontakte dit statslige uddannelseskontor. Uddannelsesrådgivningstjenester er også tilgængelige ved at kontakte Education Support Center på 1-866-ARNGEDU (276-4338) fra 7.00 til 17.00. CST, eller e-mail til arng.esc@mail.mil. Uddannelsesrådgivning hjælper soldater med at nå uddannelsesmål ved at give vejledning, råd og planlægningsassistance.

Trin 1. Bliv vurderet

At planlægge dine pædagogiske mål og mål kan være en skræmmende opgave. For at komme i gang skal du downloade din Joint Services Transcript (JST) og derefter kontakte din State Education Services Officer (ESO) for yderligere hjælp.

ESO’er hjælper soldater ved at:

Rådgivning og rådgivning om individuelle uddannelses- og karrieremål
Bestemmelse af omkostningseffektiviteten af undervisningsbistand og andre ressourcer
Give oplysninger om skoleakkreditering og anbefale kursusmuligheder og studiemetoder
At give vejledning, information og fortalervirksomhed for at maksimere universitetskredit for militær træning og erfaring
Er du endnu ikke medlem af ARNG?

Hvis du ikke har besluttet dig for din MOS endnu, skal du huske på, at fuldførelse af MOS-uddannelse kan føre til universitetskredit.
For at finde ud af, hvor meget universitetskredit der anbefales til den MOS, du overvejer, skal du se American Council on Education (ACE) Military Guide.
Når du er på ACE-webstedet, skal du klikke på Occupational Search.
Under Occupation, vælg “Army Enlisted”, og under Occupational Designator skal du indtaste den MOS, du overvejer (f.eks. 42B, 92A).
Husk, at dette er mængden af universitetskredit, der anbefales af ACE, og hvert college har forskellige regler for mængden af kredit, de vil tildele for militær træningserfaring.

Trin 2. Vælg et studieområde

At indsnævre en studieretning kan være vanskelig, især med så mange forskellige mulige karriereveje at vælge imellem. Nedenfor er et par gratis ressourcer, der kan hjælpe dig med at undersøge din ønskede karriere og studieretning:

Karrieresti BESLUT
Kuder rejse
O*Net Online

Trin 3. Vælg en skole

At vælge skole er en svær opgave. Nedenfor er et par websteder til at hjælpe soldater med at træffe informerede valg om tilgængelige skoler og programmer:

TA Beslut
College Navigator
Værktøj til sammenligning af GI-regninger

Trin 4. Finansiel bistand til forskning

Der er adskillige føderale, statslige og lokale uddannelsesprogrammer og tjenester tilgængelige for ARNG-soldater. Programmer omfatter; GI Bill®, Federal Tuition Assistance, State Tuition Assistance (hvis relevant), Test Services, Financial Aid, Scholarships og mere. Reglerne for disse programmer kan være komplicerede. For at sikre, at du modtager alt, hvad du måtte have ret til, skal du kontakte disse kontorer:

ARNG Education Office – få oplysninger om ARNG-uddannelsesfordele, herunder GI Bill-programmer, føderale TA-testtjenester og programmer på statsniveau.
School Financial Aid Office – få oplysninger om forskellige programmer, der er tilgængelige for studerende, der går på en uddannelsesinstitution.
Institut for Veterananliggender – indhent information om forskellige veteranuddannelsesgoder.

Trin 5. Gå i skole

Indsend alle ansøgninger i henhold til de krævede afleveringsfrister. Hold din statslige ESO og din skolecertificerende officielle informeret om eventuelle ændringer i din tilmeldingsstatus. Vær opmærksom på specifikke karaktergennemsnit (GPA) er påkrævet for visse programmer.

Trin 6. Opgrader!

Efter afslutning af dit program/kursus skal du give et officielt udskrift til din enhedsberedskab NCO og State Education Services Office for at sikre, at dine personlige optegnelser er ajourførte.

 

HØJSKOLESPLANLÆGNING & ASSISTANCE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

VAGTERLEJDER

VAGTERLEJDER Den høje pris på undervisning behøver ikke at stå i vejen for en god uddannelse. Army National…
Read More

LEVERANDØRHJÆLP

LEVERANDØRHJÆLP Oversigt Hærens Credentialing Assistance (CA)-program giver soldater finansiering til mere end 1.500 legitimationsoplysninger. Have en aktiv ArmyIgnitED-konto…