Bedste job for teenagere at overveje, mens de går i skole

Bedste job for teenagere at overveje, mens de går i skole

Som teenager kan du søge efter mulige måder at tjene penge på uden at komme bagud med skolearbejde og efterskoleaktiviteter. Heldigvis er der deltidsstillinger tilgængelige for teenagere til at få værdifulde færdigheder og erhvervserfaring, mens de tjener en indkomst. Mange vejledere vil arbejde med teenagere for at uddanne dem og forberede dem til opgaverne i en deltidsrolle.

I denne artikel fremhæver vi nogle af de bedste jobs for teenagere og forklarer, hvorfor disse roller kan være gode første job.

Hvilke typer job er velegnede til teenagere?
Da teenagere typisk har skolepligt det meste af ugen, er deltidsjob med weekend- og aftenvagter ideelle. Disse deltidsstillinger kan være gode startjob for teenagere, da mange kræver lidt eller ingen erfaring at forfølge. Sådant deltidsarbejde kan også give teenagere mulighed for at arbejde med en mere fleksibel tidsplan, der stemmer overens med deres skolearbejde og fritidsaktiviteter.

At forfølge disse job som teenager kan hjælpe dig med at udvikle de nødvendige bløde færdigheder, mens du forbereder dig på college- eller fuldtidsstillinger i fremtiden. Du kan også få relevant erhvervserfaring til at skrive på et CV eller college-ansøgning.

15 af de bedste job for teenagere
Der er en række stillinger, teenagere kan forfølge baseret på deres tidsplan, interesser og færdigheder. En personlig stilling kan hjælpe teenagere med at få kundeservicefærdigheder, for eksempel, mens en online stilling kan hjælpe dem med at udvikle tekniske eller skrivefærdigheder.

For opdaterede lønoplysninger fra Indeed, klik på de angivne links.

Her er 15 af de bedste job for teenagere at forfølge:

1. Kennelassistent
National gennemsnitsløn: $12,08 i timen
Primære opgaver: Kennelassistenter arbejder i dyreinternater eller veterinærklinikker for at passe hunde og katte. De vil rense bure, strigle dyr, tage dem med på gåture, bade dem, give medicin og fodre dem. De kan også tjekke ind på gæster, der kommer for at besøge dyrene eller hilse på gæster, der afleverer hunde og katte.

2. Fastfood-passer
National gennemsnitsløn: $12,36 i timen
Primære opgaver: Fastfood-assistenter arbejder i fastfood-miljøet for at tilberede og servere mad eller drikkevarer til kunder. De kan arbejde bag disken og tage imod ordrer fra kunder i butikken eller ved drive-thru. Fastfood-betjente skal kende de forskellige ingredienser i visse menupunkter for at besvare kundernes spørgsmål vedrørende maden. De kan også rengøre lobbyen og badeværelset, inklusive borde, gulve, døre og vinduer.

3. Købmandskasse
National gennemsnitsløn: $12,99 i timen
Primære opgaver: Kasserere i dagligvarebutikker vil arbejde bag et kasseapparat for at scanne kundernes varer, pakke deres produkter, modtage betalinger og returnere byttepenge. Kasserere i købmandsbutikker kan også have hylder på lager, tage opgørelser og hjælpe kunder med at finde produkter.

4. Bilvaskeassistent
National gennemsnitsløn: $13,20 i timen
Primære opgaver: En bilvaskeassistent vasker, pudser og pudser biler. De vil rense både de indvendige og udvendige områder af biler på en rettidig og effektiv måde. Andre ansvarsområder omfatter støvsugning af bilens interiør, smid affald ud, vask udvendigt af køretøjer med sæbe samt polering og tørring af biler.

5. Restaurantvært/værtinde
National gennemsnitsløn: $13,35 i timen
Primære pligter: Restaurantværter og værtinder tager imod kunder og fører dem hen til deres borde, når de kommer ind i restauranten. De er ofte ansvarlige for at sidde gæster ved deres foretrukne bord, samtidig med at de sikrer, at servere modtager en rimelig mængde kunder i hver af deres sektioner. Andre ansvarsområder kan omfatte at besvare kundespørgsmål, tage telefonopkald og foretage reservationer.

6. Barista
National gennemsnitsløn: $13,75 i timen
Primære opgaver: En barista arbejder i en kaffebar for at lave kaffe-relaterede drikkevarer til kunder. De vil følge og huske specifikke opskrifter for at skabe lækre drinks. Andre ansvarsområder for baristaer inkluderer at hilse på kunder, besvare eventuelle spørgsmål om menuen, tage opgørelse og vedligeholde et rent lobbyområde for kunderne.

7. Livredder
National gennemsnitsløn: $13,80 i timen

Primære opgaver: Livreddere arbejder ved pools, strande eller akvatiske centre for at sikre sikkerheden for gæster, der svømmer i vandet. Andre ansvarsområder omfatter scanning af vandområdet for at sikre, at svømmere følger sikkerhedsretningslinjer og redde druknende eller kæmpende svømmere. De er uddannet og certificeret i korrekte sikkerhedsprocedurer, HLR og førstehjælp. Livreddere skal også bestå eksamener, der tester deres svømmeevner. (Ifølge det amerikanske Røde Kors er minimumsalderen for at uddanne sig fra et livredderuddannelseskursus 15 år gammel.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like