20 måder at tjene penge hjemmefra (fortsættelse)

20 måder at tjene penge hjemmefra (fortsættelse)

12. Opret onlinekurser
Hvis du har en omsættelig færdighed, som andre ville være interesseret i at mestre selv, så overvej at lave dit eget online kursus. Der er mange websteder, du kan bruge til at bygge dit kursus. Men når det først er oprettet og lanceret, kan onlinekurser være en god kilde til passiv indkomst

13. Sælg affiliate marketing tilbud
Affiliate marketing er en enkel, etableret måde at tjene penge hjemmefra ved at sælge de produkter og tjenester, som andre mennesker skaber, især hvis du allerede har en hjemmeside med en stor mængde kvalitetstrafik. Der er en række websteder tilgængelige, der promoverer affilierede tilbud. Tag dig tid til at forstå dit publikum, og hvad de er mest interesseret i, og søg derefter for at identificere det rigtige tilbud og præsentere det for dit publikum.

14. Start en podcast
En podcast er en anden fantastisk metode til at dele din ekspertise med et virtuelt publikum. Nøglen til succes med en podcast er at finde en specifik niche og derefter levere fantastisk indhold til at vokse dit publikum. Når du har opbygget et stort publikum og modtager et stort antal downloads pr. episode, kan du se efter måder at tjene penge på din podcast, såsom at sælge annoncer.

Selvom du måske skal lave noget research for at lære, hvordan du opretter, redigerer og promoverer en podcast, er det en idé, der er værd at overveje, hvis du er ekspert i et bestemt emne.

15. Få et børnepasningsjob
Børnepasning er en anden mulighed for at tjene penge hjemmefra. Mund-til-mund henvisninger er en god måde at komme i gang med at passe børnepasning, selvom der også er en række hjemmesider, som du kan bruge til at promovere dine børnepasningstjenester gratis

Husk, at de fleste familier ønsker, at deres børn skal passes i deres hjem. For at gøre dig selv mere attraktiv for familier, kan du overveje at få relevante certificeringer, såsom en CPR-certificering.

16. Test hjemmesider
En anden måde at tjene penge hjemmefra er ved at bruge sider, der betaler dig for din indsigt i, hvor godt en specifik hjemmeside fungerede. I de fleste tilfælde skal du bestå en test for at blive accepteret, og så vil du blive betalt for hver test, du udfører. Du kan endda have mulighed for at optjene yderligere kompensation for at deltage i en videodiskussion med kunden efter at have gennemført testen.

17. Udfør dataindtastning
Hvis du har hurtige, præcise skrivefærdigheder, kan du overveje at tage et online dataindtastningsjob for at tjene penge hjemmefra. Disse stillinger kan normalt udføres nemt online og kan tilbyde ensartet indkomst.

18. Arbejde som freelanceskribent
Store og små virksomheder sigter ofte efter indhold af høj kvalitet for at øge deres placering i søgemaskinerne. Hvis du har stærke skrivefærdigheder, kan dette være en vej, du vil overveje. Hvis du ikke allerede har en online portefølje af offentliggjorte skrifter, kan du overveje at tilbyde at skrive et par stykker gratis for at opbygge en portefølje.

19. Tilbyd korrekturtjenester
Hvis du kan lide at læse, kan du overveje at arbejde hjemmefra som freelance korrekturlæser. Afhængigt af om du har en uddannelse i øjeblikket, kan du overveje at investere i et korrekturkursus for at opnå mere troværdighed hos potentielle kunder. Du kan tilbyde dine tjenester til kunder uafhængigt, eller du vil måske søge efter virksomheder, der ansætter fuldtids fjernkorrekturlæsere.

20. Lej et værelse ud i dit hjem
At angive et ekstra soveværelse på et ferieudlejningswebsted kan give en nem indkomst, du kan tjene derhjemme. Hvis du gør det, er det vigtigt at bruge tid på at holde din ejendom og dit hjem rent. For at sikre, at du opretholder 100 % belægning, bør du overveje at leje dit hjem på flere steder.

Andre ideer til at tjene penge hjemmefra
Her er 45 flere ideer til at tjene penge hjemmefra. Husk, at det beløb, du kan tjene, varierer afhængigt af opgaven og potentialet. Før du starter en hjemmevirksomhed, skal du også sikre dig, at du er kvalificeret, certificeret eller licenseret som krævet af din branche, by eller stat.

Deltag i online undersøgelser.

 • Gennemgå produkter (film, produkter, musik osv.) til onlinesider.
 • Arbejde for onlineforhandlere.
 • Bliv et online rejsebureau.
 • Sælg lektionsplaner til andre lærere.
 • Tilbyd kalligrafitjenester til bryllupsinvitationer, kort og andet brevpapir.
 • Deltage i online fokusgrupper.
 • Skriv og sælg en bog.
 • Sælg opslag eller annoncer på sociale medier for onlinevirksomheder.
 • Evaluer søgemaskiner for virksomheder, der gerne vil vide mere om brugeroplevelser.
 • Opret videoer og tjen penge gennem annoncering.
 • Levere transskriptionstjenester.
 • Lej dit musikudstyr eller studieplads.
  Sælg hjemmebagt varer. (tjek by- og statskrav)
 • Lej din parkeringsplads. (tjek by- og statskrav)
 • Køb varer fra et loppemarked eller gårdudsalg, restaurer dem og sælg dem online.
 • Sælg dine gamle elektroniske enheder, såsom telefoner, skærme mv.
 • Sælg dine fejlfindingsevner.
 • Sælg dine fotografier på lagerfotosider.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

Karriereobjektive eksempler

Karriereobjektive eksempler Nedenfor har vi inkluderet eksempler på karrieremål fra flere områder: Registreret sygeplejerske Kundeplejeorienteret, licenseret RN med…